Naravni lak za nohte - Hippie Chick

Honeybee Gardens

Lak za nohte na vodni osnovi brez neprijetnega vonja.

Krem roza/sivka odtenek.

14 ml.

Podrobnosti

Na voljo Zaloge izdelka s temi značilnostmi so pošle.

14,90 €

i

Naravni lak za nohte na vodni osnovi je brez neprijetnega vonja in ne vsebuje lahko hlapljivih organskih topil.

Konvencionalni laki za nohte na bazi organskih topil lahko zmanjšajo vsebnost naravnih olj v nohtih. Ker naravni lak za nohte ne vsebuje organskih topil, bodo vaši nohti ostali naravno navlaženi.

Izdelek ne vsebuje: umetnih barvil FD&C, toluena, dibutil ftalata, ksilena in formaldehida.

14 ml.

Uporaba:

Pred uporabo pretresite.

Pred nanosom laka umijte in dobro posušite roke in nohte.

Če imate zelo suho kožo na rokah, vam svetujemo nanos olja za obnohtno kožico, ali kateregakoli drugega olja (jojobino, olivno, mandljevo olje), da bodo vaši nohti primerno navlaženi.

Pred nanosom laka počakajte, da se olje vpije (površina nohta ni več izrazito sijoča), odvečno olje obrišite ali roke in nohte umijte s toplo vodo. Za večji učinek nanos olja ponovite po lakiranju.

Za boljšo obstojnost in izrazitejšo barvo priporočamo 2-3 tanke nanose. Za vsak nanos počakajte nekaj minut, da se lahko prejšnji nanos rahlo posuši.

Za odstranjevanje naravnega laka za nohte na vodni osnovi ne potrebujete običajnega odstranjevalca laka za nohte, ki ima neprijeten vonj ali vsebuje celo aceton.

Lak lahko odstranite s Honeybee Gardens odstranjevalcem laka za nohte brez vonja ali celo z alkoholom.

Čas sušenja

Naravni lak se posuši do na dotik odpornega stanja tako hitro, kot konvencionalni laki. Po 15 minutah sušenja je lak odporen na vodo. Po približno eni uri je odporen na sredstva, kot so šamponi, sredstva za pomivanje posode, itd.

Dva tanka nanosa laka se bosta posušila hitreje kot en debelejši nanos.Hladne roke, nizke temperature in visoka vlažnost lahko podaljšajo čas sušenja.

Da dosežete najboljšo obstojnost laka, svetujemo lakiranje ob koncu dneva, ko roke ne bodo več izpostavljene vsakodnevnim opravilom, da se lak lahko čez noč dobro posuši.PosebnostMorda bo lak težje odstraniti z nohtov na nogah, ker so ti po naravi bolj suhi, kot nohti na rokah.

Odpornost na praske

Za razliko od konvencionalnih lakov, ki dosežejo maksimalno trdnost po 40 minutah, potrebuje lak za nohte na vodni osnovi nekaj več časa. Približno 75% trdnosti je dosežene zelo hitro, da dosežete maksimalno trdnost pa je potrebnih 4 do 6 ur.

Dlje kot se lak suši brez stika z vodo ali drugimi snovmi, boljša je obstojnost laka. Zato je priporočljivo, da lak nanašate zvečer, saj se bo tako lahko sušil čez noč.V primeru, da na nanosu nastanejo praske, jih lahko prekrijete, saj je nanos laka za nohte na vodni osnovi zelo tanek in se popravki ne bodo opazili.

Odstranjevanje laka

Priporočljivo je, da lak za nohte na vodni osnovi odstranite po enem tednu nošenja, saj s časom postane težje topen.

Nanesite Honeybee Gardens odstranjevalec laka za nohte brez vonja na bombažno blazinico, držite nekaj časa na nohtu, da se lak raztopi in nato rahlo podrgnite in odstranite lak za nohte.

Laka ne praskajte, da ne poškodujete nohta.Morda bo trajalo nekoliko dlje, kot ste vajeni, da boste odstranili lak, kar pa je odvisno tudi od tipa nohtov. Če imate suhe, porozne nohte ali imate na nohtih grbinice, boste potrebovali več časa za odstranitev laka za nohte.

Po odstranjevanju si umijte roke in jih navlažite s kremo za roke.

Ups, lak se je zgostil…

Lak za nohte na vodni osnovi se lahko zgosti, če je izpostavljen nizkim temperaturam. To težavo preprosto rešite tako, da laku dodate ENO kapljico vode in dobro pretresete. Če dodatek kapljice vode laku ne povrne prvotne konsistence, je bil lak za nohte predolgo izpostavljen nizkim temperaturam, in ga bo potrebno zamenjati z novim.

Priporočamo shranjevanje laka za nohte na vodni osnovi pri sobni temperaturi. 


Videz izdelka

Brezbarvni podlak/nadlak ima v steklenički mlečno belo bravo, ki izgine, ko se lak posuši.

Pri nekaterih barvah se lahko v steklenički pojavi usedlina ali svetel obroč na gladini. Usedlina in svetel obroč izgineta, če lak pretresete, saj so v notranjosti kroglice za lažje mešanje.

Podaljšana obstojnost

Če niste zadovoljni z obstojnostjo laka za nohte na vodni osnovi, poskusite z nanašanjem zvečer, da se bo lak lahko sušil čez noč in ne bo izpostavljen vodi in ostalim snovem, ki so jim roke izpostavljene čez dan. Na tak način boste podaljšali njegovo obstojnost.

Seveda je obstojnost laka za nohte odvisna od vaših navad, dejavnosti (pogosta izpostavljenost vodi, itd.) in tipa nohtov. Svetujemo vam dodaten nanos brezbarvnega nadlaka za nohte za daljšo obstojnost.

Pred nanosom temnejših odtenkov laka za nohte, npr. Vintage Merlot, Risque ali Desire vam svetujemo nanos podlaka v tankem sloju.

  • Aqua, Polyacrylic acid, Polyurethanes (soy based formers and thickeners), non-ionic soaps. May contain: CI 77013, CI 77007 (ultramarine blue), CI 75470 (carmine), CI 77019 (mica), CI 77489 (iron oxide), CI 77891 (titanium dioxide).

Košarica  

Ni izdelkov

Poštnina 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Košarica Na blagajno

Newsletter