Osvežimo kožo in jo pripravimo za sonce

Pripravimo se na sonce(Foto: Tumblr) 

Nabor izdelkov za osvežitev kože po zimskih mesecih in za pripravo na sončne, toplejše dni.

Sprememba letnega časa se navadno lahko odraža tudi na stanju naše kože. S prehodom na pomlad navadno potrebujemo kakšno spremembo, predvsem osvežitev. Pripravili smo nekaj popustov na izdelke, ki bodo osvežili vašo kožo (maska na osnovi šipkovega olja), vam pomagali odstraniti vso "navlako", ki se je nabrala skozi zimo (nežen piling z oljem oreščka kukui) ter pomagali odpraviti nepravilnosti, še preden vaš obraz sreča bolj močno, pomladno in poletno sonce (manuka gel, še posebej dobrodošel pri težavah z aknami). 

Ugodne ponudbe so razvrščene pod rubriko Posebna ponudba, do njih pa dostopate s klikom tukaj. Velja do odprodaje zalog.

Stroški pošiljanja niso vključeni v ceno izdelka, za večino izdelkov veljajo stalne cene za pošiljanje, ki so objavljene v razdelku stroški dostave. Ob plačilu vnaprej z nakazilom na naš TRR je strošek dostave, tudi za akcijske izdelke, brezplačen. Izjema so darilni seti, pri katerih je dodaten strošek za pošiljanje razviden pred dokončno potrditvijo naročila.

Fotografije ob izdelku so lahko simbolične, podrobnosti vsebine izdelka so zapisane ob izdelku.


Košarica  

Ni izdelkov

Poštnina 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Košarica Na blagajno

Newsletter