VRAČILO BLAGA

Potrošnik ima pravico, da v 14 koledarskih dneh od prevzema blaga podjetju poda nedvoumno izjavo, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Izjavo lahko poda na kontaktni e-naslov info@zanaravno.si ali izpolni obrazec za odstop od pogodbe, ki je na voljo tukaj (obrazec natisne ter izpolnjenega pošlje po pošti). Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek dostave pri prejemu in vračilu blaga. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 14 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe.

Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano, v nespremenjeni količini in originalni embalaži (neodprto), razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Nepoškodovanost in nespremenjenost količine vrnjenega blaga ugotavlja ponudnik. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe, pri pogodbah katerih predmet je blago, ki je bilo izdelano po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo, ki je hitro pokvarljivo ali kateremu je že potekel rok uporabe. 

Vračilo plačil bo izvedeno v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Vračila vplačil vršimo na TRR kupca.  

Možnost vračila ne velja, če je potrošnik odprl varnostni pečat.


V PRIMERU POŠKODBE MED TRANSPORTOM

Če ste ob prevzemu pošiljke opazili, da je izdelek ali paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, morate sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. To storite tako, da paket v najkrajšem možnem času prinesete na pošto, ki je paket dostavila in poštne uslužbence opozorite, da je potrebno izpolniti obrazec Zapisnik o poškodovani pošiljki, ki ga nato tudi podpišete. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.Košarica  

Ni izdelkov

Poštnina 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Košarica Na blagajno

Newsletter