NAČIN DOSTAVE

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku. Okvirni čas obdelave naročila in priprave blaga za odpremo je naveden ob vsakem posameznem izdelku v zelenem okvirču ob zapisu "na voljo", temu pa je potrebno prišteti še 1-5 dni, kolikor je časovno zagotovilo za dostavo pošiljke s strani Pošte Slovenije.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito. Pošta Slovenije zagotavlja dostavo pošiljke v roku 5 dni od sprejema pošiljke. Navadno je dostava izvedena naslednji delovni dan od prejema pošiljke na pošti. 

STROŠEK DOSTAVE

Strošek dostave poravna kupec in znaša 2€ za naročila, katerih teža je manjša od 0,20 kg, 3€ za naročila, katerih teža znaša med 0,21 kg in 0,50 kg, oz. 4€ za vsa naročila, težja od 0,51 kg.

Teža izdelkov in stroški dostave so sprotno in samodejno izračunani (med dodajanjem izdelkov v košarico) ter prikazani v okvirčku »košarica« desno na strani. Izjema so morebitna promocijska obdobja, kjer so lahko stroški dostave nižji ali pa je z brezplačno dostavo nagrajena že nižja vrednost nakupa.

Za plačila po povzetju Pošta SI dodatno zaračuna provizijo v višini 1,05€, za vrednosti do 98€, 1,07% 1,05€, za vrednosti od 98€ do 501€ oz. 5,36€ za naročila v vrednosti nad 501.

KDAJ JE POŠTNINA BREZPLAČNA?

Vsak nakup s plačilom vnaprej (ne glede na vrednost nakupa) ali nakup nad 27,99€ (ne glede na vrsto plačila) nagradimo z brezplačno dostavo.

Prav tako je poštnina brezplačna v posameznih promocijskih obdobjih ob plačilu vnaprej (nakazilo na TRR - možnost brezplačne dostave izberete v postopku nakupovanja) in za naročila, ki vključujejo testne količine izdelkov (npr. testerji krem Pai Skincare, testerji šamponov in balzamov).

V primeru morebitnih težav oz. če ste mnenja, da višina poštnine ni pravilno zaračunana, pišite na info@zanaravno.si in zahtevajte ročno obdelavo vašega naročila - z veseljem vam bomo odgovorili v roku 24 ur. Če bodo za vaše naročilo potrebne spremembe, boste prejeli nov predračun z novimi veljavnimi podatki.


Košarica  

Ni izdelkov

Poštnina 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Košarica Na blagajno

Newsletter