zanaravno.si je prva svetovalna spletna trgovina, v kateri lahko najdete izjemno kakovostne, izključno naravne kozmetične proizvode v pravem pomenu besede.

Pri zanaravno.si se trudimo ponuditi več, boljše in po meri posameznika.


IZDELKI IN BLAGOVNE ZNAMKE

Ponudbo spletne trgovine zanaravno.si nenehno dopolnjujemo z novimi izdelki obstoječih in novih blagovnih znamk. V kolikor v našem prodajnem programu ni izdelka po Vaši meri in bi ga želeli videti v naši stalni ponudbi, nam Vaše želje sporočite in potrudili se bomo, da ustrežemo čim več Vašim željam.

Vse izdelke različnih blagovnih znamk pred vključitvijo v naš stalni prodajni program preizkusimo. Prav tako jih preizkusite Vi, nekaj naših naključno izbranih kupcev, ki o izdelkih zapišete svoje mnenje o ustreznosti in učinkovitosti ter tako pomembno prispevate k odločitvi.

Od izdelkov in blagovnih znamk pričakujemo, da ponudijo nekaj drugačnega, več in boljše. Želimo, da se ponašajo z znanjem, izkušnjami, testiranji in njihovo vodilo ni zgolj zaslužek. Vemo, da lahko s takšnimi lastnostmi izdelkov prepričamo Vas, kupce, o pozitivnih učinkih uporabe naravne kozmetike in omogočimo, da razlikujete med »naravno kozmetiko« in naravno kozmetiko v pravem pomenu besede. Pogosto se namreč dogaja, da oglaševani naravni kozmetični proizvodi ne vsebujejo več kot le 10% naravnih sestavin.

Izdelke vseskozi poskušamo prikazati v čim bolj realni podobi in z opisi, ki temeljijo na izkušnjah večine naših uporabnikov. Največja odstopanja od realnosti se lahko pojavijo pri vizualni predstavitvi izdelkov, zaradi česar dodajamo vedno nove fotografije.


ZADOVOLJSTVO KUPCEV

Najpomembnejše je Vaše zadovoljstvo!

V kolikor ne veste, kateri proizvod je za Vas primernejši, se Vam poraja vprašanje v povezavi z uporabo ali katerokoli sestavino kozmetičnih proizvodov, smo na voljo na elektronskem naslovu vprasajfarmacevta@zanaravno.si (strokovna vprašanja – sestavine, izbira, delovanje …).

Zavedamo se unikatnosti vsakega posameznika, zato se lahko zgodi, da izdelek ne bo prinesel pričakovanih rezultatov. V kolikor z izdelkom niste zadovoljni, Vas prosimo, da opišite svojo težavo/nezadovoljstvo in z veseljem Vam bomo svetovali o primernejši izbiri ali morebitnem alternativnem načinu uporabe.

Cenimo Vaša mnenja in upoštevamo Vaše predloge. Na ta način smo boljši, lahko ponudimo več in po meri posameznika. S tem, ko delite svoje izkušnje, hkrati pomagate do odločitve in boljše uporabniške izkušnje tudi drugim kupcem.


Košarica  

Ni izdelkov

Poštnina 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Košarica Na blagajno

Newsletter