Nega kože

Na voljo je  28  izdelkov
Nega kože

Visokokakovostna organska kozmetika za nego občutljive kože s cerifikatom Organic Soil Association.

Pododdelki

 • Vlaženje kože

  Le navlažena koža je sijoča. Pai organske kreme za obraz poskrbijo, da je koža mehka, voljna in mladostna. Vsebuje skrbno izbrane naravne aktivne sestavine, ki kožo uravnovesijo in obnovijo. Pai kreme za obraz ne vsebujejo: - Sintetičnih in naravnih parabenov - Alkohola (draži in izsuši kožo) - Dražečih snovi, kot so propilen glikol, fenoksietanol, natrijev benzoat, natrijev hidroksimetilglicinat - Čebeljega voska (maši pore)

 • Čiščenje in toniranje

  Ključ do zdravega načina čiščenja kože je odstranjevanje nečistoč, brez odstranjevanja koži lastnih naravnih maščob. Izogibajte se snovem, ki kožo izsušijo in dražijo: - Alkohol (etilni alkohol in alkohol denat.) - Detergenti oz. mila, kot so natrijev lavril sulfat (Sodium Lauryl Sulphate), kokoamidopropil betain (Cocoamidopropyl Betaine) in decil glukozid (Decyl Glucoside) Napredna sestava nežnega čistilnega mleka s kamilico in vrtnico učinkovito odstrani nečistoče in make-up, kožo pa pusti mehko in voljno. Pai toniki za obraz vsebujejo kakovostne rastlinske izvlečke, ki kožo negujejo in uravnovesijo, brez dodanega alkohola in kemikalij. Z organsko muslin krpo odstranite odmrle kožne celice in si zagotovite sijočo in gladko polt.

 • Nega predela okoli oči

  Občutljiva koža okoli oči je tanjša, kot koža obraza. Zaradi tega je bolj dovzetna za draženje, hkrati pa se začnejo hitreje pojavljati tudi gubice. Pai pomlajevalna krema za predel okoli oči neguje občutljivo kožo in prepreči pojavljanje gubic. Ne vsebuje dražečih snovi, kot je alkohol, se zaradi lahke formule takoj vpije in ne pušča mastnih sledi. Za posebno zaščito predela okoli oči priporočamo nežno čistilno mleko s kamilico in vrtnico za odstranjevanje make-upa.

 • Nega ustnic

  Najboljše za izsušene, razpokane ustnice.


products by page

products by page

Košarica  

Ni izdelkov

Poštnina 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Košarica Na blagajno

Newsletter