BioAffinity tonik za mešano kožo z rižem in rožmarinom

Pai Skincare

Pomirja, tonira in uravnovesi mešano kožo. Ne vsebuje alkohola.

50 ml.

Podrobnosti

Na voljo 14-21 dni

38,00 €

i

Pomirja, tonira in uravnovesi mešano kožo.

Pai Bioafinitetni tonik z rižem in rožmarinom je edinstven, saj vsebuje čiste rastlinske sokove, pridobljene neposredno iz rastlin.

Tonik vsebuje veliko vitaminov in mineralov, ob redni uporabi pomirja, uravnovesi mešano in občutljivo kožo ter odmaši zamašene pore.

Rastline vsebujejo velike količine različnih vodotopnih snovi, ki jih črpajo iz zemlje in sintetizirajo v različnih rastlinskih strukturah. Rastlinski sok je bogat z edinstveno kombinacijo aminokislin, vitaminov in mineralov. Ima enak pH kot zdrava koža in veliko afiniteto do kože, kar pomeni, da se lahko absorbira in deluje v notranjosti kože.

Običajno toniki vsebujejo alkohol in rožne vode, katerim so pogosto odstranjeni minerali, kar ima zelo malo koristnih lastnosti za kožo. Pai izdelki ne vsebujejo alkohola, niti naravnega alkohola pridobljenega iz žit, saj le-ta s kože odstrani koži lastna olja, kar lahko vodi do prekomernega izločanja loja (sebuma) in izbruha mozoljev.

Pai Bioafinitetni tonik z rižem in rožmarinom ne vsebuje alkohola in je primeren za občutljivo kožo in kožo nagnjeno k rdečici zaradi vidnih kapilar (rosacea).

Primeren za vegane in ni testiran na živalih.

50 ml.

Uporaba

Zaprite oči in popršite po obrazu. Pustite, da se tonik naravno posuši na koži, saj le tako izkoristite vse terapevtske lastnosti rastlinskih učinkovin.

Za boljše rezultate nanesite na obraz po uporabi Pai Nežnega čistilnega mleka s kamelijo in vrtnico.

Za zunanjo uporabo.

Shranjevanje

Hranite na hladnem in suhem mestu. Porabite v 6 mesecih po odprtju.


Organic Soil Association certifikat

Rastline, iz katerih so pridobljene sestavine, niso genetsko spremenjene, gojene so brez uporabe pesticidov, pri pridobivanju izvlečkov pa niso uporabljena organska topila.

  • oryza sativa (rice) bran water**, aqua, aloe barbadensis leaf juice*, rosmarinus officinalis water*, pelargonium graveolens water*, populous tremuloides bark extract, glycerin*
  • *Organsko pridelane sestavine s certifikatom
  • **Organske sestavine, ki še nimajo certifikata
  • Narejeno iz sestavin 100% naravnega izvora.
  • Organske sestavine, ki še nimajo certifikata, ustrezajo standardom za organske sestavine in so v fazi pridobivanja le-tega.
  • Rastline, iz katerih so pridobljene sestavine, niso genetsko spremenjene, gojene so brez uporabe pesticidov, pri pridobivanju izvlečkov pa niso uporabljena organska topila.

Riž
Riž

Izvleček, pridobljen iz svežih riževih poganjkov, vsebuje koži koristne minerale – natrij, kalcij, magnezij in kalij ter antioksidante, ki pomirjajo in uravnovesijo kožo. Zaradi teh lastnosti je izvleček riža idealen za mešane tipe kože.


Rožmarin
Rožmarin

Rožmarin vsebuje veliko rožmarinske in kavne kisline, ki delujeta protivnetno in okrepita stene kapilar. Naravni antioksidanti čistijo pore in uravnovesijo T-predel mešane kože.

Košarica  

Ni izdelkov

Poštnina 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Košarica Na blagajno

Newsletter