Nega glede na tip kože

Na voljo je  24  izdelkov
Nega glede na tip kože

Pomembno je, da izberemo prave izdelke za nego glede na tip kože, še posebej, če je koža občutljiva.

Pododdelki

 • Občutljiva in preobčutljiva koža

  Občutljiva koža je hitro razdražljiva in reagira na dražeče spojine, kot so mila, dišave in konzervansi. Pogosto je tanjša in zato občutljiva na zunanje dejavnike. Občutljiva koža srbi, zateguje, lahko se tudi lušči. Pojavi se lahko izpuščaj ali vnetje. Pai izdelki so zasnovani za občutljivo kožo in kožo, nagnjeno k alergijam. Vsebujejo naravne protivnetno delujoče sestavine in izvlečke, ki pospešujejo naravno celjenje kože. Občutljivo kožo pomirjajo, okrepijo in ji vračajo naravno ravnovesje.

 • Mešana in mastna koža

  Koža, nagnjena k aknam, je občutljiva in jo alkohol, mila ter dražeče kemikalije lahko razdražijo. Pri mastni in mešani koži se pojavljajo povečane pore, svetleč T-predel, ogrci in mozolji. Vlaženje, ki ne maši por Pai izdelki vsebujejo skrbno izbrane izvlečke rastlin, ki uravnovesijo izločanje loja, izenačijo ten kože in delujejo blago protibakterijsko. Pai kreme za obraz ne vsebujejo čebeljega voska, ki maši pore. Krema za obraz za mešano kožo vsebuje geranijo, ki naravno uravnovesi izločanje loja in rumenik, ki omogoči prodiranje učinkovin v globlje plasti kože in zoži povečane pore. Uporabo kreme za obraz svetujemo le zjutraj, zvečer pa obraz le očistite in koži pustite, da čez noč zadiha in se naravno uravnovesi. Čiščenje Redno in nežno čiščenje je posebej pomembno pri negi mastne in mešane kože. S čistilnim mlekom s kamelijo in vrtnico nežno očistite obraz, s pomočjo organske muslin krpe pa odstranite odmrle kožne celice in odprite zamašene pore. Izogibajte se penečim se gelom za čiščenje obraza, saj vsebujejo dražeča mila, ki prekomerno odstranjujejo naravne kožne maščobe. Posledično koža izloča še več loja in pojavijo se mozolji.

 • Suha in dehidrirana koža

  Pai izdelki nudijo odlično nego in vlaženje za suho in dehidrirano kožo. Zasnovani so brez dražečih kemikalij in alkohola, da je koža po uporabi mehka, voljna in sijoča.

 • Zelo suha in zrela koža

  Kseroderma ali suha koža je lahko občutljiva in neprijetna, če je ne negujemo pravilno, pa vodi do globokih gubic. Pogosti simptomi so suha področja, zategovanje, srbečica in luščenje ter pokanje kože. Pogosto je vzrok uporaba izdelkov, ki vsebujejo agresivna mila in alkohol. Vlaženje za suho kožo Uporabljajte vlažilne kreme, ki vsebujejo naravne vlažilce in vitamine za voljno in sijočo polt. Za suho in občutljivo kožo priporočamo vlažilno kremo za obraz z avokadom in jojobo. Pomlajevalna krema z makadamijo in vrtnico je izjemno hranilna in primerna za zrelejšo kožo. Priporočamo jo tudi za nočno nego. Vlažilno čiščenje Ni potrebno, da je vaša koža po čiščenju razdražena in izsušena. Izogibajte se gelom za čiščenje, ki vsebujejo mila in preizkusite nežno mleko za čiščenje s kamilico in vrtnico. Občutljivo področje okoli oči Zgladite kožo in preprečite nastanek gubic okoli oči. Enkrat do dvakrat dnevno nanesite pomlajevalno kremo za predel okoli oči s trpotčastim gadovcem.


products by page

products by page

Košarica  

Ni izdelkov

Poštnina 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Košarica Na blagajno

Newsletter