Naravna vodica po britju HBG

Honeybee Gardens

Idealna za občutljivo kožo. Z alojo, ognjičem in kamilico.

120 ml.

Podrobnosti

Na voljo 1-2 dni

7 Na zalogi

18,00 €

i

Idealna za občutljivo kožo in kožo, pri kateri se po britju pojavijo izpuščaji. Odlična tudi za nežnejšo žensko kožo po depilaciji.

Pripravljena po preizkušeni metodi: izbrana mešanica svežih zelišč se vari več tednov, temu pa sledi večkratno iztiskanje. Rezultat je rumenozlat serum, ki neguje in hladi sveže obrito kožo obraza. Na koncu je dodana aloja, ki kožo hkrati vlaži in pomirja.

Po uporabi ne boste občutili srbenja, koža pa ne bo rdeča ali izpuščajasta.

Poskusite Key Lime z osvežujočim vonjem limetinega esencialnega olja, Florido z vonjem po citrusih. Sandalwood deluje terapevtsko in vas obda z vonjem sandalovine, Vermont pa poudari vašo moškost z zemeljskimi vonji. Bay Rum je svež in eksotičen vonj, Unfragranced pa dovoljuje uporabo parfuma, saj je brez izrazitega vonja.

120 ml.

  • Alcohol denat (natural source), Hamamelis virginiana extract, Aloe Barbadensis Extract,
  • Achillea millefolium extract, Calendula officinalis extract, Anthemis nobilis extract, Sambucus nigra, Laurus nobilis extract, Rosa gallica extract, Mentha piperita extract,
  • Lavadula angustifolia extract, Citrus medica limonum extract. May contain: citronellol*, linalool*, limonene*, citral* (*essential oils)

Košarica  

Ni izdelkov

Poštnina 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Košarica Na blagajno

Newsletter