Set kreme in olja proti strijam z granatnim jabolkom in bučnimi semeni

Pai Skincare

24-urna zaščita pred strijami v dveh korakih: Vlažilna krema in obnovitveno olje. Set proti strijam, izdelan po priporočilih enega vodilnih britanskih strokovnjakov za brazgotinjenje.

200 ml in 100 ml.

Podrobnosti

Na voljo na voljo ponovno jeseni 2017

58,95 €

i

•  Krema izdatno navlaži in poveča elastičnost kože ter s tem prepreči pokanje kože
•  Obnavljajoče in negovalno olje poveča voljnost in elastičnost kože ter pomaga preprečiti nastanek strij
•  Sedem olj, bogatih z omega nenasičenimi maščobami, poskrbi za nego kože skozi ves dan
•  100% brez eteričnih olj in parfumov – primerno skozi vso nosečnost in po porodu

Inovativen in celosten pristop k preprečevanju nastajanja strij vključuje uporabo kreme zjutraj in olja zvečer, za mehko in voljno kožo.

Tipi kože: za vse tipe kože, tudi preobčutljivo kožo in kožo nagnjeno k alergijam

"Natalie za obrambo pred strijami med nosečnostjo prisega na vegetarijansko dieto in stekleničko Pai olja z granatnim jabolkom in bučnimi semeni."

Natalie Portman, In Style, oktober 2012

Pai Set kreme in olja proti strijam z granatnim jabolkom in bučnimi semeni pomaga preprečiti nastanek in zmanjša vidnost že nastalih strij.

˝Ključno pri preprečevanju nastanka strij v nosečnosti je globinsko vlaženje kože, ki omogoča optimalno obnavljanje tkiva. Koža na ta način postane prožna, mehka in voljna. Unikaten pristop k preprečevanju nastanka strij s kombinacijo kreme in olja je zelo spodbuden: krema za izdatno vlaženje kože ter specialna olja, bogata z antioksidanti za večjo prožnost kože.˝  (Paul Banwell, priznan britanski plastični kirurg in strokovnjak na področju obvladovanja brazgotinjenja)

Inovativni dvo-fazni sistem kreme in olja priporočajo vodilni londonski dermatologi, saj kožo hkrati neguje in krepi.

Kombinacija vitaminov E in C ter omega 3,5,6,7 in 9 nenasičenih maščobnih kislin zaščiti strukturo kožnih celic in poveča elastičnost kože. Koža se zato lažje razteza in krči, brez da bi se pri tem poškodovala.

Celoten nabor esencialnih maščobnih kislin tudi pospeši regeneracijo kožnih celic, s tem pa zmanjša vidnost že nastalih strij in kožnih madežev.

Bogato olje se hitro in popolnoma vpije, brez puščanja mastnih madežev. Maslena krema pa nudi dolgotrajno vlaženje kože in mehak občutek na koži.

Uporaba

Nočni tretma: Zvečer nanesite Olje z granatnim jabolkom in bučnimi semeni za intenzivno nego in spodbuditev naravne regeneracije kože.

Dnevni tretma: Zjutraj nanesite Kremo z granatnim jabolkom in bučnimi semeni za intenzivno vlaženje in mehčanje kože ter že nastalih strij.Olje in kremo nanesite na čisto in suho kožo. S krožnimi gibi masirajte, dokler se popolnoma ne vpije. Ne uporabljajte na ranah. Samo za zunanjo uporabo.Izdelka sta varna za uporabo v nosečnosti – ne vsebujeta eteričnih olj in umetnih dišav. Primerna sta za uporabo od prvega trimesečja dalje.

Shranevanje

Izdelek hranite na hladnem in suhem mestu, zaščiten pred svetlobo.

Varnost

Pai Set kreme in olja proti strijam z granatnim jabolkom in bučnimi semeni ne vsebuje eteričnih olj in umetnih dišav.

Izdelek lahko varno uporabljate od prvega dne nosečnosti.

Občutljiva koža zahteva najčistejše sestavine izdelkov za nego kože, ki so učinkovite in kakovostne. Zato Pai izdelki ne vsebujejo sintetičnih snovi, umetnih dišav, alkohola, parabenov (tudi japonskega kostaničevja ne), fenoksietanola, propilenglikola, formaldehida (vključujoč natrijev hidroksimetil glicinat), natrijevega lavril sulfata in drugih dražečih snovi.

Ni testirano na živalih

Izdelki niso bili testirani na živalih. Proizvajalec, podjetja, ki dobavljajo sestavine in druge organizacije (vključujoč kitajski SFDA) niso preizkušale izdelkov in sestavin na živalih.

primerno za vegane
Primerno za vegane.

  • Olje z granatnim jabolkom in bučnimi semeni:
  • wheat germ oil*, sunflower seed oil*, camellia oil*, pumpkin seed oil*, rosehip seed extract*, macadamia oil*, plum kernel oil*, pomegranate seed extract*, strawberry seed oil, natural vitamin e
  • * Soil Association certificirano organsko (99,8% organski izdelek).
  • Krema z granatnim jabolkom in bučnimi semeni:
  • purified water, shea butter*, vegetable glycerine*, coconut-derived emulsifier, pumpkin seed oil*, camellia oil*, wheat germ oil*, avocado oil*, plum kernel oil*, pomegranate seed extract*, strawberry seed oil*,
  • corn-derived emulsifier, rosehip seed extract*, corn extract*, basil extract, natural vitamin e, coconut oil extract, lactic acid (from sugar beet) - * Soil Association certificirano organsko (79.5% organski izdelek).

granatno jabolko

Granatno jabolko

Granatno jabolko je edini poznani organski vir najmočnejšega antioksidanta, punične kisline. Punična kislina je omega 5 nenasičena maščobna kislina, ki kožne celice zaščiti pred poškodbami.

bučno seme
Bučna semena

Bogata so z antioksidanti in esencialnimi maščobnimi kislinami. Olje iz bučnih semen stimulira regeneracijokožnih celic, prepreči nastanek poškodb in zmanjša videz že nastalih poškodb na koži.

kamelija
Kamelija

Že stoletja na Japonskem uporabljajo redko olje kamelije za nego kože. Vsebuje veliko omega-3 maščobnih kislin in vitaminov A, B, C in E, ki kožo navlažijo in nahranijo.

Košarica  

Ni izdelkov

Poštnina 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Košarica Na blagajno

Newsletter